Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic fa una passa de gegant cap a la permanència, amb el triomf al camp del Vilanova

Els vilafranquins van imposar-se per 0-3 als Alumnes Obrers, un resultat que els situa en sisè lloc, set punts sobre el descens. L’equip només ha perdut dos partits en aquesta segona volta.

Els últims cinc partits han canviat la cara a l’equip de l’Atlètic Vilafranca, que, a sis jornades pel final de la lliga es podria considerar virtualment salvat. La victòria de diumenge passat per 0-3 contra el Vilanova, líder del grup 3 de Primera Catalana, confirma les bones sensacions.

Sense dubte, la victòria al derbi és la recompensa a la bona feina feta. Després de tancar la primera volta amb 19 punts, prop de la zona de perill, l’equip està completant una segona meitat de campionat de notable alt. Falten sis partits per disputar i l’equip ja ha sumat 15 punts, molt a prop de millorar el registre de la primera volta. Només dues derrotes, en els últims 9 partits, i 13 dels últims 15 punts, han elevat l’Atlètic fins a l’actual sisena posició.

Adaptar-se a la nova categoria ha estat tot un repte que la plantilla ha assolit. Ara l’objectiu és acabar la lliga el més amunt possible, sense haver de patir per salvar-se.

La particularitat d’aquest equip és que l’objectiu principal és la formació dels jugadors. Evidentment, la classificació importa, però no és la major preocupació. Al final els resultats han arribat.

Dels sis partits que queden, els atlètics jugaran contra 4 dels últims sis classificats. D’altra banda, aquest dissabte, a les 17:45h, rebran al Atlètic Sant Just, segon a la taula, i l’altre plat fort es reserva per l’última jornada, al camp del Sant Ildefons, ara mateix tercer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: