Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Esquerra Independentista organitza un recorregut literari i un acte polític per la Diada

Es farà a Vilafranca, el 10 de setembre, a les set de la tarda.

El diumenge, les organitzacions que conformen l’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès celebraran un recorregut literari en defensa de la llengua i la cultura i un acte polític per commemorar la Diada Nacional de Catalunya,
a Vilafranca. El recorregut literari ‘Alcem la veu’ iniciarà al carrer de Sant Jocund, a les set, i seguirà cap a la plaça de la Vila i la plaça de l’Oli. A cada indret on es faci parada, diversos activistes per la llengua llegiran textos reivindicatius. Seguidament, a la mateixa plaça de l’Oli, portaveus d’Arran Jovent, Endavant Osan i la CUP faran un parlament en defensa de la llengua i de la lluita conjunta per la independència dels Països Catalans. Finalment, l’acte clourà amb l’actuació musical de Marc Freebird i els himnes dels Països Catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: