Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Penedès contra Vox’ es mobilitza per defensar militants de l’esquerra independentista

S’ha creat aquest grup de suport per tal de donar suport i fer visible la situació de quatre persones denunciades arran de la concentració que es va fer el mes d’abril davant d’una parada de Vox.

El passat 1 d’abril un grup de persones vinculades a l’esquerra independentista es van concentrar davant una parada informativa que membres de Vox havien instal·lat a Vilafranca. La protesta va acabar amb alguns aldarulls, i la posterior denúncia per part de la formació ultradretana contra quatre persones, tres de les quals són militants de l’Esquerra Independentista del Penedès.

Per aquest motiu, aquest grup de suport que s’ha creat busca explicar la seva situació i donar suport a aquest tres denunciats i a una quarta persones de Vilafranca que es trobaria en la mateixa situació.

Aquesta setmana han organitzat dues assembles obertes el dijous 9 de novembre. Una a Sant Sadurní a 2/4 de 7 de la tarda al Casal Popular El Carras; i la segona a les 8 del vespre al Casal Popular La Gueralda de Vilafranca.

Els quatre denunciats estan citats a delcarar al jutjat de Vilafranca el 13 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: