Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capella de Sant Joan acull ‘Somniadors’, amb les obres de Nina Murashkina i Xavier Escala

La Capella de Sant Joan de Vilafranca del Penedès reprèn la temporada d’arts visuals contemporànies amb una exposició conjunta dels artistes Nina Muraskhina i Xavier Escala

Amb el títol Somniadors, els artistes ofereixen una mostra del seu personal mon creatiu amb peces acríliques de gran format, dibuixos de tinta i pa d’or sobre paper i grups ceràmics de fusta i ceràmica.

L’exposició fa conviure els treballs recents de la Nina i el Xavier, dos artistes que van ajuntar les seves trajectòries vitals el 2017. A partir de llavors, les seves obres van iniciar una metamorfosi amb els teballs de’n Xavier on el llenguatge de les seves escultures s’expressa en aquesta ocasió tant en fusta com en ceràmica, i els de la Nina, que descriu el tema principal de recerca en l’art com la psicologia de la sexualitat, el drama personal, criat en el cultura.

Divendres 5 d’octubre, a les 19 hores, els artistes oferiran una visita dialogada a l’exposició.

Els horaris de visita a l’exposició somniadors són de dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: