Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els usuaris del viver de cellers de Vilafranca entren el darrer raïm a la nau del C/Comerç

Els usuaris del viver de cellers de Vilafranca entren el darrer raïm a la nau del C/Comerç

Set joves penedesencs que estan fent servir les instal·lacions per poder vinificar els seus propis vins a les instal·lacions de la nau del carrer Comerç.

Aquesta setmana els set projectes que donen vida al Viver de cellers acaben d’entrar el darrer raïm a les instal·lacions de la nau del carrer Comerç. És el cas del Sergi Pons, responsable del celler familiar Joan Grill. Des del Pla de Manlleu, zona +500, explica que es va presentar per formar part del Viver de Cellers ja que els seus pares són agricultors i el seu germà enòleg.

El viver de cellers del Penedès forma part del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial ‘Penedès Territori vitivinícola: Innovació Sostenible i Saludable’ i està impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la Denominació d’Origen Penedès i la fundació Parc Tecnològic del Vi VITEC. És un projecte pioner que ha rebut suport europeu i continuarà creixent en els propers anys.

Pel que fa a la logística, els usuaris també s’han entès molt bé i agraeixen tenir maquinària de qualitat.

Els usuaris comenten que han pogut decidir amb total llibertat quantes ampolles treure i quants litres entrar al viver de cellers.

Un dels reptes i el pilar fonamental, segons comenten els usuaris del viver, serà la comercialització i vendes. En una zona com és el Penedès, amb marques molt consolidades, comenten que han d’anar amb un objectiu diferent, per vendre un producte de molta qualitat. Començant amb poques ampolles per donar el màxim de qualitat possible i per consolidar el projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: