Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca vol refer-se de la derrota a Tona davant d’un Girona B que encara no ha guanyat

Els penedesencs, que sumaven la primera derrota de la temporada contra el Tona, reben un Girona B que suma 2 punts de 9 possibles en l’inici de lliga.

El Vilafranca es torna a retrobar amb la seva afició en el partit de la quarta jornada contra el Girona B. Els vilafranquins reben la visita del filial de l’equip de moda a la Primera Divisió. I la seva situació contrasta amb l’equip de Michel: el Girona B encara no ha guanyat cap dels tres partits que ha disputar, i només ha pogut sumar 2 punts de 9 possibles. Per la seva banda, el Vilafranca arriba al duel d’aquest dissabte a les 18h després de sumar un dur revès al camp del Tona, on va caure per 3-0.

Aquesta setmana, al micròfon, una de les millors notícies del Vilafranca en aquest inici de curs: Genís Cargol. Un dels 19 fitxatges de l’equip aquesta temporada, és fixe als esquemes de Santi Triguero, i ràpidament s’ha convertit en una de les referències ofensives. Generador en atac, i amb gran presència dins l’àrea, de moment no s’ha estrenat de cara a gol, però davant el Girona B seria una ocasió ideal.

Tot i la derrota del cap de setmana passat, el full de ruta no canvia. Al Vilafranca són conscients que la temporada és molt llarga i tard o d’hora la derrota acabaria arribant, però amb sis punts a la butxaca, és més fàcil de pair. L’equip segueix endavant, i la motivació és màxima.

El Vilafranca – Girona B es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, aquest dissabte a partir de les 18h. El Vilafranca comptarà amb la baixa sensible del seu 9 titular, David Toro, que va rebre una vermella directa en el partit contra el Tona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: