Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Most celebra la filosofia slow en el món del vi i de la gastronomia en la seva 12a edició

El Most celebra la filosofia slow en el món del vi i de la gastronomia en la seva 12a edició

El país convidat enguany serà Itàlia, amb un homenatge al seu vi, la seva cuina i el seu cinema. A la secció Collita hi competiran 46 obres procedents de tretze països.

El Most Festival Internacional de Cinema del Vi tindrà lloc durant el proper mes de novembre. Del 2 al 12 al Penedès i del 22 al 26 al Priorat. La cita anual que uneix la cultura del vi amb l’audiovisual, aposta aquest any per la filosofia slow aplicada a la viticultura i mira també cap a la gastronomia i l’alimentació a través de la cuina de proximitat.

Tornaran les seccions competitives Collita i Brot, així com les sessions Gran Reserva amb preestrenes d’alguns dels títols més esperats de la temporada cinematogràfica. Enguany destaca l’estrena de la MosTeca, un cicle anual que servirà per a reflexionar des de la pantalla a l’entorn de l’alimentació, la gastronomia i el futur de l’agricultura. Una delegació de Slow Wine Itàlia serà l’encarregada de donar el tret de sortida a aquesta iniciativa.

El comitè de selecció del festival ja ha fet la seva tria pel que fa als treballs que competiran a la secció Collita, dedicada al món del vi i de la vinya. Seran 46 treballs procedents de tretze països, sumant més de 1.200 minuts de metratge. La producció catalana representa el 20% dels treballs presentats.

Enguany la secció Brot creix i passa a tenir quatre sessions de curtmetratges arribats d’arreu de l’estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: