Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup d’Esplai Parroquial inicia aquest dissabte els actes del seu 40è aniversari

Els actes s’inicien aquest 30 de setembre, i s’allargaran fins a finals de curs en que es farà una festa a la zona entre pavellons per a infants i famílies.

Alguns del monitors i monitores d’aquest esplai vilafranquí han presentat els actes que han preparat per aquest curs 2023-2024 en que celebren els 40 anys.

Com apuntava Jordi Morató el primer dels actes que han previst és un pregó que tindrà lloc aquest dissabte dia 30, i que serà plural ja que hi participaran representants del GEP d’aquestes quatre dècades.

Una altra de les activitats destacades és una exposició que es podrà visitar a la capella dels Dolors a partir de mitjans de febrer, on es mostraran diferents elements de l’esplai i s’explicarà la història del Grup d’Esplai Parroquial des de la seva fundació fins ara.

El calendari d’activitats s’allargarà fins el 15 de juny, quan acabi el curs i en que han preparat una gran festa amb música per infants a la tarda, sopar i concerts a la nit a la zona entre pavellons de la zona esportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: