Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El degà, a confirmar les bones sensacions en l’estrena al Municipal

L’equip rep la visita del Reus Reddis (dissabte, 18h) en el segon partit de lliga. L’equip s’estrena al Municipal, on busca fer un fortí aquest curs.

Després de guanyar al debut lliguer contra la Rapitenca, el FC Vilafranca encara el primer partit de la temporada a casa amb ganes de demostrar que el triomf de la setmana passada no va ser flor d’un dia. Els últims partits de l’equip, conviden a l’optimisme, però al vestidor volen tocar de peus a terra.

Aquest dissabte a les 18h, l’equip tornarà a disputar un partit de lliga al Municipal gairebé cinc mesos després de l’últim, rebent la visita del Reus Reddis. Els roig-i-negres, tot i ser recent ascendits, arriben a Vilafranca amb l’etiqueta de favorits a tot aquesta temporada i després de començar la lliga golejant l’Escala per 4-0.

Evidentment, amb el retorn d’Oribe a Vilafranca, estem parlant d’un partit especial. Al gener el davanter tarragoní va posar punt i final a 9 anys i mig vestint la samarreta quatribarrada: un adéu que, sumat al d’Ivan Moreno, i mesos més tard al del president Joan Soler, ja anticipava l’inici d’una nova era al Vilafranca, com així està sent.

El component emocional no ha de fer oblidar que estem parlant d’un partit de lliga, i que el més important és sumar els 3 punts per mirar de confirmar les bones sensacions de diumenge a La Ràpita.

Unes bones sensacions que l’equip ha de traslladar als seus partits com a local sigui com sigui. En les últimes temporades el Municipal s’ha convertit en un escenari funest pel Vilafranca: la temporada passada l’equip va estar sis mesos, entre setembre i març, sense guanyar a casa. A més, en tota la temporada passada, el degà només va sumar 15 punts de 45 possibles en els partits al seu estadi.

Un escenari on l’equip va confirmar el seu descens interruptus, i on aquest curs buscarà renéixer de la mà de Santi Triguero: el nou capità que intenta reflotar el vaixell del Vilafranca.

FC Vilafranca – Reus Reddis
Dissabte, 16 de setembre, a les 18h
En directe per Ràdio Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: