Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cues per bescanviar els vals de 100 euros que la Generalitat atorga a tot l’alumnat de primària

Tot i que es podien utilitzar durant tot l’estiu i fins al 30 de novembre, aquesta setmana és quan s’han acumulat més cues a les llibreries.

El Govern de la Generalitat va anunciar al mes de juny que les famílies de l’alumnat de primària, ja sigui de centres públics o concertats, es podrien beneficiar de dos xecs ajut de 50 euros cadascun per a la compra de material escolar. Tot i que es podien utilitzar durant tot l’estiu i fins al 30 de novembre, aquesta setmana és quan s’han acumulat més cues a les llibreries.

Els diners es poden destinar a l’adquisició de llibres, diccionaris, papereria, material d’escriptura, motxilles o jocs educatius i des de l’Abacus apunten que la majoria de famílies el gasten en articles d’escriptura i llibres de text. Les cues s’han produït perquè hi ha molta gent que espera a última hora per gastar-los però també perquè el procés no és tan ràpid que una compra normal.

Les famílies només han de pagar la diferència si es gasten més diners del que posa al val i cal tenir en compte que si gasten menys de 50 euros no se’ls retorna l’import no consumit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: