Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Corpinnat homenatjarà Xavier Gramona en la segona edició de la Nit de Verema

Els onze cellers que integren la marca col·lectiva volen retre un reconeixement públic al compromís i fidelitat de Xavier Gramona amb Corpinnat.

Un homenatge al qui ha estat un dels fundadors i el primer president de Corpinnat, Xavier Gramona, mort aquest passat mes d’agost, serà l’acte central de la segona edició de la Nit de Verema que se celebrarà aquerst proper diijous, 28 de setembre, al celler Llopart de Subirats. L’assemblea general de socis de l’Associació de Viticultors i Elaboradors ha decidit per unanimitat atorgar-li, a títol pòstum, la distinció de President Honorífic de Corpinnat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: