Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cineclub Vilafranca prepara una marató amb ‘Barbie’ i ‘Oppenheimer’

Cineclub Vilafranca prepara una marató amb ‘Barbie’ i ‘Oppenheimer’

El fenomen ‘Barbenheimer’ va néixer a les xarxes socials perquè ‘Barbie’ i ‘Oppenheimer’ eren les dues pel·lícules més esperades de l’estiu.

L’activitat de Cineclub Vilafranca ha començat aquesta setmana i l’entitat ha preparat per aquest diumenge 10 de setembre una marató ‘Barbenheimer’ al Kubrick Cinema: per només 10€, a les 17.30h es podrà veure ‘Barbie’ i a les 20h ‘Oppenheimer’.

Les entrades per la marató es poden comprar a la taquilla del Kubrick, reservant al correu o per telèfon, al 93 890 24 13.

El fenomen ‘Barbenheimer’ va néixer a les xarxes socials perquè ‘Barbie’ i ‘Oppenheimer’ eren les dues pel·lícules més esperades de l’estiu, es van estrenar el mateix dia, el 21 de juliol, i han estat dos grans èxits de públic i crítica, tot i ser dues produccions ben diferents.

A Vilafranca també han funcionat molt bé, sobretot ‘Barbie’, que ha fregat la xifra rècord dels 3.000 espectadors. Per aquest motiu, a partir d’aquest divendres, Cineclub Vilafranca recupera els dos títols en diferents passis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: