Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellers i Xicots de Vilafranca han ofert aquest migdia del 1 de setembre l’actuació infantil

Un any més el primer dia de setembre al migdia les dues colles castelleres de la Vila han ofert una diada amb els més petits com a protagonistes

Els primers en entrar a plaça amb els seus pilars han estat els Castellers de Vilafranca, i han exercit com a caps de colla la Marta Broquetes i el Guifré Fabré. Comentaven que per els nois i noies era important poder tenir aquesta visibilitat després de tres intensos de castells.

Després ha estat el xicots i xicotes més petits els que han entrat a la plaça de la vila també amb diferents pilars, amb Ruth Curto com a cap de colla per aquesta jornada. En el seu cas també destacava el fet de poder tenir aquesta oportunitat de donar protagonisme a la canalla i joves de la colla.

Pel que fa als castells, els Verds han fet el 7 de 5 i el 5 de 5, a banda de 3 castells de 4 simultanis. Els Xicots han apostat per castells com el 3 de 5 i el 4 de 5, fent també el 5 de 4, el 7 de 4, el 4/4 i el 3 de 4 amb agulla.

La diada ha finalitzat els pilars, els Verds l’han fet de 4, i com és també habitual un castell de germanor, en aquest cas un 4 amb membres de les colles repartits en els diferents pisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: