Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els concerts de Festa Major es van celebrar amb èxit de públic, malgrat l’amenaça de pluja

Desprès d’un espectacular Ball de Foc dels Diables el dijous a la nit tenia lloc el concert més destacat de la festa d’enguany amb uns Amics de les Arts que van omplir la Rambla de Sant Francesc.

Un divendres a la nit que Vilafranca va acollir molts visitants, que també omplien el Parc Tívoli amb l’actuació del DJ Jordi Rivas. I el dissabte, darrer dia de Festa Major, també els concerts van tenir molt bona assistència de públic. Començant pel concert vermut a la Plaça de Sant Joan amb els vilafranquins Filibusters. A la tarda es va celebrar la desena edició del Rodaplaces, el tasta d’espectacles infantils, en diverses places del centre. I, com era d’esperar, un dels actes més multitudinaris pel públic infantil va ser el concert del Pot Petit a la rambla de Sant Francesc. I pel públic adult, a la mateixa hora, hi havia les havaneres amb Els Pescadors de l’Escala i Xató. I per acabar la festa van destacar els concerts de música celta de El Pony Pisador a la plaça Jaume I, els penedesencs Tiramisuuu’s que actuaven a l’Espai Nostra Senyora, o els DJs vilafranquins, que van participar en el pregó de l’Anna Vallhonesta, La Cara B a la plaça Jaume I, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: