Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Casal i Xamba presenten els equips pel nou curs abans de debutar aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana els sèniors de la comarca arrenquen temporada amb els següents partits: Casal – Igualada, Manyanet Molins – Gelida, Xamba – Lluïsos de Gràcia, Molins – Monjos.

Aquest cap de setmana han tingut lloc les presentacions dels equips de bàsquet vilafranquins. El Casal ha celebrat el seu tradicional i multudinari acte al Teatre, en què tots els equips des d’escoleta fins al sènior gaudeixen del seu particular bany de masses.

I és que la temporada ja està a punt de començar. De fet, el sènior del Casal s’estranarà a casa aquest mateix cap de setmana.

L’equip comptarà amb tres reforços de cara al nou curs: a la plantilla dirigida per Roger Vendrell i Jordi Balanyà s’incorporen Arnau Nieto, Marc Chavalés i Michael Boateng. La temporada començarà aquest cap de setmana per l’equip sènior del Casal: serà dissabte, 23 de setembre, a les 18h, rebent la visita de l’Igualada.

Per la seva banda, aquest diumenge també tenia lloc la presentació dels equips del Xamba, un club que l’any passat va celebrar l’ascens del seu sènior a Primera Catalana. La temporada ja ha arrencat per a alguns equips del club, és el cas del cadet interterritorial sots-16, i de l’infantil de preferent sots-14, que ja disputaven els primers partits del curs.

L’estrena del sènior del Xamba a Primera Catalana serà diumenge a les 18h a la pista del Lluïsos de Gràcia.

Pel que fa a la resta de sèniors de la comarca, els Monjos de Primera Catalana inicien la lliga diumenge, a les 19:30h, a la pista del Molins; i el Gelida, al mateix grup de Segona que el Casal, s’estrena amb visita al Molins, diumenge, a les 19:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: