Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Buiden la piscina de Guardiola per abastir punts d’extinció d’incendis forestals

Es recupera l’aigua de les piscines per omplir punts d’aigua per a l’extinció d’incendis forestals, deficitaris a causa de la sequera.

Aquest matí de dijous s’ha procedit a fer el buidatge de la piscina municipal de Guardiola de Font-rubí, amb 600.000 litres d’aigua, per omplir una bassa destinada a l’extinció d’incendis forestals a Sant Joan de Mediona, que era pràcticament buida a causa de la sequera.

L’acció ha anat a càrrec dels voluntaris de la Federació d’ADF Penedès Garraf i el Grup Especial de Prevenció d’Incendis, el GEPIF, i ha comptat amb la presència de la directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi del Departament d’Acció Climàtica, Anna Sanitjas.

Aquesta no és la primera acció d’aquest tipus que s’ha fet al Penedès i és probable que s’estengui a més municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: