Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El regidor de Santa Margarida i els Monjos, Manel Alpuente, renuncia al seu càrrec

El regidor de Santa Margarida i els Monjos, Manel Alpuente, renuncia al seu càrrec

El ple de l’Ajuntament ha pres coneixement aquest dilluns de la renúncia del regidor Manel Alpuente, per motius personals i laborals, en no poder dedicar-se com fins ara al govern municipal.

Alpuente forma part del grup del PSC des de l’any 2019, quan va accedir per primera vegada al consistori com a primer tinent d’alcaldia i regidor d’esports i medi ambient, carteres que continuava mantenint després del nomenament del darrer cartipàs municipal. La seva plaça serà ocupada per Neus Hernández una vegada s’hagin fet els tràmits pertinents a la Junta Electoral.
El plenari també ha aprovat les bases per a l’atorgament de subvencions per a la participació a la Rua de Carnaval de Santa Margarida i els Monjos amb els vots a favor del PSC i PA, l’abstenció d’ERC i Junts i els vots en contra de PL.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: