Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Incidents violents durant el primer concert de festa major a Vilobí

L’Ajuntament de Vilobí comdemna els incidents violents protagonitzats per un grup aïllat durant el primer concert de festa major celebrat la matinada de divendres a dissabte.

L’Ajuntament ha fet públic un manifest que ha estat consensuat per tots els grups polítics amb representació
municipal i la Comissió de Festes.
Davant els incidents violents registrats que van obligar a suspendre precipitadament l’actuació del DJ, l’Ajuntament vol manifestar públicament el seu rebuig i condemna contra tots els actes de violència que pretenen embrutar una ctivitat eminentment pacífica i participativa com és la Festa Major i alterar la convivència del seu poble. Agraeixen i valoren que la ràpida intervenció del Guàrdia Municipal, juntament amb els vigilants de seguretat privada contractats per l’Ajuntament per a l’ocasió i la posterior arribada dels Mossos d’Esquadra que va permete dispersar els grups enfrontats i evitar així mals majors. D’altra banda l’Ajuntament exigeix que les persones identificades per la seva implicació directa amb aquests lamentables incidents responguin davant la Justícia pel seu comportament intolerable, i els fan saber que no son persones benvingudes al poble. En el comunicat també destaquen que la seva
Festa Major és una activitat oberta a la participació de tothom i volen posar en valor el comportament cívic i exemplar de la gran majoria del públic, especialment dels veïns i veïnes de Vilobí, però lamenten que grups aïllats de persones de fora del poble s’afegissin a la festa amb la intenció de rebentar-la i trencar el caràcter pacífic i festiu de la Festa Major.
Des de l’Ajuntament de Vilobí es comprometen a continuar defensant els valors del civisme i el respecte i no toleraran cap actitud que impliqui l’ús de la violència per part de ningú. En aquests sentit anuncien que destinaran tots els recursos disponibles per evitar que es repeteixin incidents com aquests i actuaran amb la màxima contundència contra les persones que vulguin trencar aquesta pau social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: