Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilobí ha estat l’amfitrió de les Oxigen Series vivint l’emoció del circuit a petita escala

Les Oxigen Series són un campionat amb quatre proves que es celebren a Jaén, Vilobí, Saragossa i Guipúscoa. En la prova penedesenca es va poder gaudir d’aquesta vibrant modalitat d’slot digital.

Per segon any consecutiu el Centre Cívic Jaume Via, de Vilobí, ha estat l’escenari del 2n Open Digital «100km de Vilobí» de les Oxigen Series, un vibrant campionat d’slot, o popularment conegut com a Scalextric. Les Oxigen Series són una modalitat digital que permet una major competitivitat sobre la pista, amb quatre carrils, i amb prop d’una vintena de cotxes competint de tu a tu per la victòria.

Vilobí va acollir equips vinguts de diferents punts de la geografia com el País Basc, Aragó, Andalusia i fins i tot Paisos Baixos. Al final dels 100km i les 10 hores d’aquest campionat de resistència, va ser el club amfitrió, l’Ateneu Slot, qui es va proclamar campió.

Aquestes curses no són cap broma, requereixen d’una bona tàctica i adaptar-se als imprevistos que poden sorgir. En la prova de Vilobí, l’Ateneu va recrear el traçat del Circuit de Catalunya. Com a Montmeló, també cal passar per boxes.

Després d’acollir la prova per segon any consecutiu amb una gran acollida, aquest club penedesenc vol anar a per la tercera l’any que ve. L’Ateneu Slot segueix amb el peu a l’accelerador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: