Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilobí del Penedès acull la segona cursa del campionat Oxigen Series de Slot Digital

Vilobí del Penedès acull la segona cursa del campionat Oxigen Series de Slot Digital

És la 8a edició d’un campionat de resistència de Slot (Scalextric) Digital a nivell estatal, que es disputa des de l’any 2015. El campionat consta de 4 proves (Jaen, Vilobí, Saragossa i Guipúscoa).

El proper dissabte 17 de Juny el club Ateneu Slot Racing organitza a la sala d’actes del Centre Cívic Jaume Via, de Vilobí del Penedès, la segona cursa del campionat Oxigen Series de Slot Digital.

Les Oxigen Series és un campionat de resistència de Slot (Scalextric) Digital a nivell estatal que es disputa des de l’any 2015. En aquesta vuitena edició, el campionat consta de 4 proves puntuables que es disputen a Jaen, Vilobí del Penedès, Saragossa i Guipuzcoa.

Imatges cedides per Ateneu Slot Racing.

La cursa es disputa en una pista de 4 carrils amb una recta d’uns 16 metres, rèplica del circuit de Montmeló. Al tractar-se de Slot Digital cada cotxe porta un xip que es comunica amb el comandament, això ens permet en 4 carrils poder córrer fins a 20 cotxes simultàniament. El desenvolupament sencer de la cursa es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del club https://www.youtube.com/@AteneuSlot

Imatges cedides per Ateneu Slot Racing.

Els divendres de 18.30h a 20.30h es realitzen entrenaments per a tots els equips participants. El dissabte a partir de les 11.15h fins les 21.15h es disputa la cursa de 10h de durada.

Imatges cedides per Ateneu Slot Racing.

Per la prova d’enguany hi ha 11 equips confirmats vinguts d’arreu de Catalunya, de Jaén, Saragossa, Guipúscoa, Vigo, i per primera vegada un equip internacional vingut d’Holanda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: