Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ibrahim Chakir, ambiciós de cara a la prova de marató del Mundial d’atletisme

El vilafranquí es marca l’objectiu de finalitzar la prova entre els 16 primers. La cursa tindrà lloc el 27 d’agost, en l’últim dia del Mundial

Aquest proper dissabte a partir de les 8:50 del matí arrenca el Mundial d’Atletisme a Budapest. Cita ineludible del calendari esportiu, que enguany comptarà de nou amb presència penedesenca. Ibrahim Chakir, als seus 28 anys, debutarà en un mundial absolut, i ho farà en la prova de marató.

La decisió de deixar la pista per centrar-se en les proves de llarga distància sobre asfalt ha semblat ser encertada. Després de finalitzar la marató de Sevilla com el primer atleta nacional, Chakir arriba al mundial com un dels sis atletes espanyols seleccionats, juntament amb Tariku Novales i el veterà Ayad Lamdassem. En el capítol femení presència de Marta Galimany, Fàtima Ouhaddou i Meritxell Soler.

A pocs dies de posar rumb a Budapest, Chakir es fixa l’objectiu de finalitzar entre els 16 primers classificats. La prova de marató es disputarà en l’últim dia de competició, el diumenge 27 d’agost, a les 7 del matí.

Chakir serà l’únic representant de casa nostra. Malauradament, per segon any consecutiu, Pol Retamal quedava fora de la cita mundialista. Recordem que el martinenc, en la línia de molts altres atletes, carregava setmanes enrere contra els criteris propis de selecció de la Federació Espanyola, que establien una mínima més exigent que la internacional. Segons la Federació Internacional, Retamal tenia bitllet pel Mundial, però no arribava a la mínima de la Federació Espanyola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: