Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

20 infants participen al bateig casteller dels Verds

Es tracta d’un acte que serveix per introduir als més petits a la colla tot fent-los entrega de la camisa

Com ja és tradició just quan està a punt de començar la Festa Major, els Castellers de Vilafranca celebren el bateig casteller amb tots els infants que tenen alguna relació amb la colla i nascuts en els dos darrers anys. És un dia important pels Verds, tal i com explica el seu president Carles Mata.

Enguany han sigut 20 nens i nenes els que han participat en l’acte a Cal Figarot. Un acte que consistia en entregar les camises als més petits acompanyats dels seus padrins castellers. L’infant més petit tenia 8 dies i el més gran 2 anys. L’acte va finalitzar amb un berenar amb tots els assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: