Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca tanquen la temporada del 75 aniversari amb un multitudinari sopar

Els soper servia per tancar també els 4 anys de mandat de Carles Mata i Sisco Benet al capdavant dels Castellers de Vilafranca.

Dissabte al vespre més de 700 persones es reunien al local dels Castellers de Vilafranca per tal de participar en el tradicional sopar de final de temporada, que a més enguany coincidia amb la finalització també del mandat de l’actual junta encapçalada per Carles Mata com a president i Sisco Benet com a cap de colla.

Tot just abans de començar Carles Mata recordava que quan ells van agafar els seus càrrecs, ja tenien clar que acabarien amb els actes d’aquest 75 aniversari, que també centrava bona part de les emocions en aquest darrer sopar de l’any.

Sisco Benet per la seva banda, reconeixia que hi havia moltes emocions que se sumaven en un sopar com aquest, de final de temporada, però també en el seu cas de tancament de quatre anys de feina. Benet comentava que ara volien gaudir del moment i tenia clar que calia continuar treballant per mantenir el nivell de la colla en les properes temporades.

El sopar és sempre un moment destacat, a nivell social, per els Verds i en aquesta ocasió reunia 710 persones que van celebrar tos junts un 2023 que ha estat molt satisfactori per els Castellers de Vilafranca.

Carles Mata apuntava que ara ja començarà a pensar en el 2024, amb ganes i empenta per tornar a fer i gaudir ‘només’ de fer castells.

En el decurs del sopar els Castellers de Vilafranca van lliurar el premis de la 51a edició dels premis ‘Casteller de Soca-rel’, un reconeixement dedicat a membres de la colla que han tingut una trajectòria destacada dins l’entitat. També es va atorgar el ja tradicional premi de Fidelitat Castellera.

El sopar de dissabte era la darrera de les activitats dels Castellers de Vilafranca per aquest 2023, a l’espera de l’assemblea que servirà ja per engegar la del 2024 i on s’haurà de triar l’equip que dirigirà els Verds els propers 4 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: