Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 200 socis i sòcies dels Verds acomiaden l’actual junta amb un acte emotiu a Cal Figarot

El local de Cal Figarot ha acollit l’Assemblea General Ordinària dels Castellers de Vilafranca, on s’han aprovat els comptes, la memòria de l’any 2023 i s’ha dissolt l’actual junta directiva.

L’acte, que ha congregat a més de 200 socis i sòcies, també ha servit per dissoldre la junta directa actual i acomiadar-la amb un acte molt emotiu, en especial, pel president i el cap de colla dels Verds, Carles Mata i Sisco Benet, que han aprofitat per destacar el bon moment que està vivint actualment la colla.

Uns quatre anys al càrrec dels Castellers de Vilafranca, on hi ha hagut moments complicats, com la pandèmia de la COVID, però també, en major mesura, moments emotius, tant personals com a la plaça.

El president i cap de colla també han aprofitat per valorar molt positivament la tasca de tots els membres que han format part de la junta directiva. Un equip essencial, en paraules de Carles Mata, per tirar endavant la colla castellera durant aquests anys.

Amb l’actual junta ja dissolta, els Castellers de Vilafranca han fet oficial la convocatòria d’una Assemblea General de caràcter extraordinari pel dissabte que ve, per tal d’escollir una nova junta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: