Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EMM Maria Dolors Calvet acull sessions internacionals de música de cambra

La Music Academy for Young Professionals ha escollit Vilafranca com a seu per fer les seves sessions

La iniciativa sorgeix d’un grup de joves professionals que arran la pandèmia es van ajuntar per fer classes en línia. Amb ganes de seguir amb la iniciativa en format presencial, va arribar la proposta a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca.

L’escola ha cedit tots els espais des del 23 de juliol fins el 2 d’agost per fer classes híbrides als 18 estudiants d’Estats Units, Israel i el País Basc que les segueixen presencialment des de Vilafranca i amb ha connexions en streaming per la resta del món.

El director de l’Escola de música, Carles Sanz, valora l’oportunitat per tenir alumnat i professionals s’alt nivell a Vilafranca.

Alumnes de l’escola Vilafranquina han pogut participar com a oients de les sessions semi-professionals i al llarg dels dies 2 i 3 d’agost, com a cloenda, es faran concerts a l’Auditori de l’Escola i a l’Auditori del Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: