Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell de la República de Vilafranca celebra un debat amb Toni Castellà i Teresa Vallverdú

Es tractava d’un espai de debat i reflexió obert a tothom.

L’Escorxador de Vilafranca ha celebrat la denominada ‘Assemblea Àgora’, un espai de debat i reflexió sobre el document programàtic del ‘Preparem-nos’ que comptava amb la participació de la responsable de Desplegament Reglamentari, Teresa Vallverdú i del responsable de Relacions Institucionals, Toni Castellà. El coordinador de la junta local del Consell per la República explica que el format no era de conferència

Els membres registrats al Consell Local rebran els acords o propostes que es van plantejar, als quals podran fer les esmenes que considerin oportunes. Finalment, se’ls farà arribar l’acta definitiva de l’acte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: