Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La restauració i l’hostaleria, els grans beneficiats de l’Europeu d’hoquei a Sant Sadurní

Sant Sadurní acaba de deixar enrere una setmana intensa amb la celebració del Campionat d’Europa d’hoquei patins, que va tenir lloc del 17 al 22 de juliol al Pavelló de l’Ateneu.

A nivell esportiu, èxit aclaparador; i això es va traduir en unes graderies plenes al llarg dels 6 dies de competició, sobre tot quan jugava la selecció espanyola. En els dos enfrontaments contra Portugal, a la fase de grups i la final, es va penjar el cartell de no queden entrades: 1500 espectadors van respondre a la convocatòria.

A nivell esportiu, èxit aclaparador; i això es va traduir en unes graderies plenes al llarg dels 6 dies de competició, sobre tot quan jugava la selecció espanyola. En els dos enfrontaments contra Portugal, a la fase de grups i la final, es va penjar el cartell de no queden entrades: 1500 espectadors van respondre a la convocatòria.

Especialment a la tarda, coincidint amb els partits més forts, Sant Sadurní vivia una metamorfosi. L’hosteleria i la restauració van ser els grans beneficiats: els dos hotels del municipi, la Fonda Neus i l’Hostal Sant Sadurní van gaudir d’una gran ocupació.

La regidora d’esports, Arantza Molina que també regenta el bar Terra al municipi, explica que dissabte, amb la celebració de la final va ser el dia més fort.

Un impacte que s’ha notat a la capital del Cava però també a la resta de la comarca.

Després d’assumir l’organització d’aquest Europeu, Sant Sadurní vol aprofitar aquesta experiència per repetir amb esdeveniments similars en el futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: