Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cambra de Comerç a l’Alt Penedès impulsa la Xarxa de negocis Cambra

La fita de la Xarxa de negocis Cambra és que l’empresariat que s’hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l’any, segons l’activitat que representi.

La Cambra territorial de l’Alt Penedès llança la Xarxa de negocis Cambra, un espai perquè els empresaris i empresàries del territori creïn sinergies i estableixin ponts amb altres negocis de la zona, per així potenciar la seva rendibilitat i competitivitat empresarial. La iniciativa, que ja es troba implementada en altres territoris de la Cambra vol esdevenir una comunitat empresarial de referència per a tot el teixit productiu. Una plataforma on promoure les sinergies, compartir oportunitats de negoci i impulsar les empreses. El president territorial de l’Alt Penedès, Ramon Giró, explica en un exemple com ha de funcionar aquesta xarxa.

La fita de la Xarxa de negocis Cambra és que l’empresariat que s’hi adhereixi pugui incrementar fins a un 20% el seu negoci a l’any, segons l’activitat que representi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: