Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Joan Raventós pronunciarà la conferència institucional de l’11 de setembre a Vilafranca

Joan Raventós pronunciarà la conferència institucional de l’11 de setembre a Vilafranca

El diumenge 10 de setembre, a les 20h, tindrà lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Vilafranca la conferència institucional de l’Onze de Setembre.

Actual corresponsal de TV3 a Brussel·les, Raventós oferirà una conferència amb el títol ‘L’art imprescindible de saber escoltar’. En acabar la conferència, es farà una ofrena floral al monument en honor al president de la Generalitat de Catalunya, M. H. Lluís Companys i Jover, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada.

Nascut a Vilafranca del Penedès el 1978, Joan Raventós és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva carrera periodística a la premsa local, al setmanari penedesenc El 3 de vuit, i es va incorporar als serveis informatius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals el 2003. Raventós pronunciarà la conferència institucional de l’Onze de setembre a Vilafranca del Penedès, el mateix dia que es compliran 40 anys de la primera emissió de TVC, el 10 de setembre de 1983.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: