Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Espanya i Portugal empaten a 3 en primer ‘sold out’ de l’Europeu a l’Ateneu

1500 espectadors van omplir el Pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní. A Espanya li van sobrar 53 segons i una rigorosa blava a Aragonès per sumar el primer triomf en aquest Europeu.

La calor no va ser un impediment per veure el primer ple al Pavelló de l’Ateneu al llarg del Campionat d’Europa que se celebra des de dilluns. Va ser aquest dimarts, amb motiu del duel entre Espanya i Portugal, que va finalitzar amb empat a 3. 1500 persones van presenciar el partit, això sí, sense desfer-se del ventall, que va ser l’objecte més present a la graderia.

Màxima expectació per un partit que es presumia com una possible final anticipada, i la veritat és que no va decebre. Només era un partit de la fase de grups, però la intensitat va ser l’esperada d’un sempre atractiu duel ibèric.

Els de Guillem Cabestany van haver de sobreposar-se al gol de Joao Rodrigues als tres minuts. Marc Julià no va estar encertat amb la directa per partida doble. Després d’un inici complicat, Espanya va trobar-se sobre la pista abans del descans, i Martí Casas va posar l’empat al minut 23.

Martí Casas i Sergi Aragonès celebren el gol de l’empat a 1. (Foto: David Valiente).

Ja al segon temps Portugal tornava a avançar-se amb gol de Rafa Costa, però els locals aconseguirien capgirar la truita gràcies a la sang freda de Pau Bargalló, que transformava la directa, i un golàs de Nil Roca.

Però a 53 segons pel final, una polèmica blava a Sergi Aragonès va suposar una directa per Gonçalo Alves, que no va fallar, situant el 3-3 definitiu. Un desenllaç cruel, que no esborra el gran paper espanyol en la segona jornada. Espanya tancarà la fase de grups aquest dimecres a les 21h contra Itàlia.

Victor Francos (secretari d’Estat per l’Esport i president del CSD) i Carmelo Paniagua (president de la Reial Federació Espanyola de Patinatge).

Al partit d’ahir a l’Ateneu va estar present el Secretari General de l’Esport, Victor Francos, que, al descans, va rebre un stick signat pels components de la selecció de Carmelo Paniagua, president de la Federació Espanyola de Patinatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: