Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
23 projectes i una dotació de 350.000 euros en la 5a Convocatòria d’Impuls pel Territori

23 projectes i una dotació de 350.000 euros en la 5a Convocatòria d’Impuls pel Territori

Dels 60 projectes presentats, s’han seleccionat un total de 23, entre els quals estan entitats com L’Espiga o el Casal.

S’ha dut a terme la cinquena convocatòria de projectes d’Impuls pel Territori de la Fundació Pinnae amb l’objectiu d’ajudar a persones i col·lectius vulnerables que es desenvolupen dins les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf. El director de la Fundació Pinnae, Joan Melero, explica la finalitat i com s’ha plantejat la convocatòria.

Per Pinnae la convocatòria 2023 ha estat un èxit pel nombre de projectes presentats i per la dotació d’enguany. S’han presentat 60 projectes de diverses entitats i la dotació total és de 350.000 euros.

Melero parla de la importància de que existeixin projectes com aquests per poder cobrir nombroses necessitats de diferents tipologies.

Dels 60 projectes presentats, s’han seleccionat un total de 23, entre els quals estan entitats com L’Espiga o el Casal. La llista de les entitats i els projectes es pot consultar al web de la Fundació Pinnae.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: