Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pau i Monjos, expulsats de la Copa. Riudebitlles passa directe a la final

El comitè de competició ha exclòs de la Copa a Sant Pau i Monjos, els dos equips implicats en la picabaralla, prèvia a la tanda de penals que havia de decidir el rival del Riudebitlles a les semis.

Després dels incidents que van tenir lloc diumenge al final del partit de quarts de final de la Copa Ràdio Vilafranca entre Sant Pau i Monjos, tots dos equips han quedat exclosos de la present edició de la competició. El comitè de competició ha pres aquesta decisió un cop analitzades les imatges dels fets i revisada una detallada acta arbitral del col·legiat.

El partit quedava suspès al minut 98, moment en què els Monjos empataven el partit a 2. En aquest moment coincidia la celebració del gol, el xiulet final del partit i una picabaralla entre jugadors dels dos equips. Tot això just abans del llençament de penals per decidir l’equip que avançava a semifinals. L’àrbitre decretava la suspensió, i al no poder-se efectuar la tanda, calia esperar el veredicte del comitè, que arribava aquest dilluns al vespre.

Amb l’eliminació de Sant Pau i Monjos, aquest costat del quadre queda només amb un equip, el Riudebitlles, que avança directament a la final del proper diumenge, 2 de juliol. Per l’altre costat sí que hi haurà semifinal, la que disputaran Hortonenc i La Granada, aquest diumenge, a les 18h.

Al fil dels fets ocorreguts, des de l’organització de la Copa Ràdio Vilafranca, es lamenta el que va succeir, i es fa un clam contrari a la violència al futbol, afegint que es seguirà amb una posició clara i rotunda amb l’objectiu de fer de la Copa una competició modèlica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: