Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Revetlla popular amb concerts i una gran foguera a l’Espirall

Revetlla popular amb concerts i una gran foguera a l’Espirall

La Barraca i La Canadenca organitzen, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes, una revetlla popular amb concerts i una gran foguera a l’Espirall.

La Barraca de Vilafranca i l’Agrupament Escolta i Guia La Canadenca organitzen enguany, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Espirall, una revetlla de Sant Joan popular, oberta a tota la gent de la vila que hi vulgui participar.

En aquesta edició, la Revetlla se celebrarà a la plaça Pau Casals, a l’Espirall, on, des de les 19h, hi haurà activitats programades per a tots els públics: jocs de fusta per la canalla, sopar popular amb el que es porti cadascú i concerts amb els grups Corrandes són Corrandes i els penedesencs SERAK, Tiramisuuu’s i Dj Khala per tancar la nit.

La Barraca i La Canadenca encendran una foguera a la plaça Pau Casals amb la Flama del Canigó, que arribarà a Vilafranca portada des del cim del Canigó, per reivindicar «la construcció nacional dels Països Catalans, la llengua i la cultura catalana».

L’espai comptarà amb taules i cadires pels grups que hi assisteixin i també hi haurà una barra autogestionada pels organitzadors de la Revetlla. Amb els beneficis obtinguts a la barra es finançarà la festa.

Després de celebrar les edicions anteriors de la Revetlla popular al parc del Tívoli (2020), a l’institut Milà i Fontanals (2021) i a la rambla de la Generalitat (2022), la ubicació d’aquest any respon a la voluntat de La Barraca de «recórrer els barris de Vilafranca i així, apropar la cultura popular i els espais comunitaris a tots els racons de la vila».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: