Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Engeguen els actes de la Festa Major popular La Barraca a la Plaça de l’oli

La Festa Major Popular La Barraca comença la seva activitat a la Plaça de l’oli sota el lema Compartim la llengua construïm futur.

El tret de sortida el donava diumenge l’acte polític i la penjada d’estelades, posposades per la previsió de pluja. Però dilluns s’iniciaven els actes a la plaça de l’oli, ubicació on es faran tots els concerts i espectacles programats entre els dies 29 i 30 i engegava amb un taller d’estampació de mocadors organitzat pel Casal Popular La Gueralda.

Des de la Barraca posaven en valor la consolidació de la Festa Popular, així com la bona rebuda de la vila. Marta Soler és membre de La Barraca.

Tanmateix, des de la Barraca també emfatitzen que tot i ser la Festa Major popular, la consolidació ha arribat fins a tal punt que els actes que s’organitzen s’inclouen en el programa de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: