Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Barraca impulsa per segon any consecutiu les Festes d’Hivern

La Barraca impulsa per segon any consecutiu les Festes d’Hivern

L’entitat, juntament amb la Coordinadora de Música Tradicional de Vilafranca, La Gueralda i l’Escola de Música Dolors Calvet organitzen actes per Sant Raimon

La Barraca de Vilafranca impulsa, per segon any consecutiu, les Festes d’Hivern. Enguany, ho fa conjuntament amb la Coordinadora de Música Tradicional de Vilafranca, el Casal Popular La Gueralda, i també compta amb la participació de l’Escola de Música M.Dolors Calvet.

Els dissabtes 13 i 20 de gener, aprofitant el marc de les Festes de Sant Raimon, s’oferiran concerts gratuïts a diversos indrets de Vilafranca. El primer, anirà a càrrec de la Coordinadora de Música Tradicional, i tindrà lloc el dissabte 13 de gener, a les 12 h, a la plaça de l’Oli. El grup Xuriach, format per Marc Riera i Oriol Admetlla, amb la participació dels Ministers, oferiran un ball de cornamusa. Aquella mateixa nit, a partir de les 23 h, el grup penedesenc Pòtuls CM tocarà al Casal Popular La Gueralda, on seguidament, la festa continuarà amb DJ. Finalment, el dia dissabte 20 de gener, a les 12 h, també a la plaça de l’Oli, el Combo de Jazz de l’Escola de Música M.Dolors Calvet, farà un concert vermut, amb la col·laboració del bar el Kau del Bilwi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: