Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic Vilafranca fa números per aconseguir l’ascens a Primera Catalana

Els vilafranquins se la juguen aquest dissabte al camp del Cubelles (17:30h). L’equip, obligat a guanyar per mantenir opcions d’ascens.

La derrota de la setmana passada per 1-4 davant el Sitges ha enteranyinat el l’horiztó a l’Atlètic Vilafranca. L’ascens, que hagués quedat pràcticament confirmat amb una victòria, ara s’ha complicat i deixa els penedesencs sense marge d’error en l’última jornada. Per mantenir opcions, l’equip està obligat a guanyar al camp del Cubelles aquest dissabte a les 17:30h.

Guanyant els vilafranquins s’assegurarien la quarta posició. En aquest supòsit, l’equip haurà d’estar pendent del que passi als altres grups, per poder pujar com un dels tres millors quarts.

També es podria donar la circumstància de pujar a Primera com un dels tres primers classificats del grup, que pugen directes. Per fer-ho, obligatori guanyar i esperar empat o derrota del Sant Ildefons al camp del Sitges, i del Gornal davant l’Sporting Gavà. En el millor dels casos, l’equip de Parxi Atsarà acabaria el playoff segon.

En els últims partits els resultats no han acompanyat. Són tres partits seguits sense guanyar. Ara toca aixecar-se i fer l’últim gran esforç de la temporada per aconseguir l’objecitu somiat de pujar a Primera Catalana.

L’Atlètic buscarà repetir el resultat de l’últim precedent contra el Cubelles, amb victòria per 2-1 en la primera volta del playoff, el passat 29 d’abril. Aquest dissabte a les 17:30h viurem el desenllaç d’aquest camí cap a la Primera Catalana. Obligatori guanyar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: