Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament organitza una xerrada informativa sobre l’atenció sociosanitària a les persones

L’Ajuntament organitza una xerrada informativa sobre l’atenció sociosanitària a les persones

La xerrada l’oferiran la directora de la residència Inglada Via i la directora tècnica de la residència assistida del centre sociosanitari Ricard Fortuny.

A través del servei d’Ocupació es prepara aquesta sessió informativa sobre el ‘Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials’. La sessió anirà a càrrec de la directora de la residència Inglada Via, Marga Padullés, i la directora tècnica de la residència assistida del centre sociosanitari Ricard Fortuny, Sandra Amela. La sessió es farà el proper dijous 29 de juny, de 10 del matí a 12 del migdia, a la sala d’actes de la Fassina.

En aquesta sessió s’informarà els assistents de quins són els perfils professionals del sector d’atenció i cura a les persones, quines tasques realitzen les persones que treballen com a auxiliars i quins reptes planteja aquest sector, que té una alta demanda de contractació.

Part de la sessió també es dedicarà a exposar el programa formatiu i l’organització de la formació que des del Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret es preveu impulsar en el marc de la propera convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: