Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluita internacionalista posa sobre la taula la manca de drets dels treballadors migrants

A través d’experiències personals d’alguns migrants a casa nostra, i de la visió dels qui lluiten per aconseguir la regularització i els plens drets d’aquestes persones, es volia dignificar-los.

L’Escorxador acollia dimecres a la tarda una taula rodona organitzat per Lluita Internacionalista i la CUP per explicar la manca de drets dels treballadors i treballadores migrants, i com sovint la seva situació irregular acaba provocant que siguin explotats laboralment.

La sessió comptava amb la participació de representants tant de Lluita Internacionalista com de la CUP, i també de persones migrants que van poder explicar les seves experiències i situacions viscudes des de que van arribar a casa nostra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: