Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La flama del Canigó arribarà a 14 municipis de l’Alt Penedès

Vilafranca celebrarà revetlles a Sant Julià i a l’Espirall amb activitats populars i obertes a tothom.

A l’Alt Penedès, com és habitual, la Flama arribarà a Torrelles, des d’on es portarà al Santuari de Foix i es distribuirà entre els diferents representants d’Ajuntaments i entitats que la faran arribar als municipis participants de la comarca, on s’iniciaran les respectives celebracions. Aquest any són 14 els municipis que rebran la flama.
Jordi Parellada és el president d’Òmnium Alt Penedès.

A Vilafranca hi haurà revetlles de Sant Joan a Sant Julià i a l’Espirall. En aquest darrer cas, la celebració està organitzada per La Barraca i l’Agrupament Escolta La Canadenca amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri i es farà a la plaça Pau Casals. Després de celebrar les edicions anteriors al parc del Tívoli, a l’institut Milà i Fontanals i a la rambla de la Generalitat, la ubicació d’aquest any respon a la voluntat de La Barraca d’«apropar la cultura popular i els espais comunitaris a tots els racons de la vila».

Des de la Barraca esperen comptar amb la participació d’unes 250 persones al sopar després de l’èxit de l’anterior edició.

La Canadenca se suma a l’organització per continuar dinamitzant el barri com ho van fer recentment a l’Espirallada.

El divendres 23 de juny, des de les 19h, hi haurà a la plaça Pau Casals activitats programades per a tots els públics: jocs per a la canalla, sopar popular amb el que es porti cadascú i concerts amb els grups Corrandes són Corrandes i els penedesencs SERAK, Tiramisuuu’s i Dj Khala per tancar la nit. També s’encendrà una foguera.

Al barri de Sant Julià, l’Associació de Veïns i Veïnes torna a organitzar la revetlla a la plaça de la Sardana a partir de les 18h amb la preparació de la foguera. Posteriorment, a les 19.30h i amb la companyia de l’aligueta Tramuntana, s’anirà a buscar la flama del Canigó. A les 21h hi haurà sopar de carmanyola i la nit es clourà amb l’encesa de la foguera i el concert del grup de versions Koren.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: