Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els penedesencs Om Ràfols, Oriol Jansà i Marcel Coll guanyen l’Audi Creativity Challenge

L’equip format per alumnes dels instituts Eugeni d’Ors i El Foix guanya l’Audi Creativity Challenge amb el projecte ‘Social TakeOff’.

L’equip Fusion JOM, format per l’Om Ràfols i l’Oriol Jansà, alumnes de l’Institut Eugeni d’Ors, el Marcel Coll, alumne de l’Institut El Foix, i el seu mentor, el professor de l’Eugeni Rubén Nadal, han guanyat la vuitena edició de l’Audi Creativity Challenge, amb el projecte ‘Social TakeOff’. Es tracta d’una plataforma que permetrà als estudiants desenvolupar habilitats socials i emocionals per a prevenir l’assetjament escolar.

A la final han competit amb equips d’alumnes de diferents comunitats com Andalusia, Aragó, Balears, Galícia, La Rioja, Madrid i País Basc. Els deu finalistes, que han estat seleccionats d’entre els més de cinc-cents equips inscrits en aquesta edició, han presentat propostes per a respondre al repte de com innovar en l’àmbit social per a millorar el benestar de les persones i el seu entorn.

El premi atorgat és un viatge al mes de juliol a Silicon Valley, bressol mundial de la innovació i la tecnologia, per a desenvolupar en profunditat el seu projecte en el centre d’innovació disruptiva Imagine Creativity Center, compartint experiències amb professionals d’empreses líders com Google, Apple, Netflix, Facebook o Twitter. En tornar a Espanya, la proposta guanyadora es presentarà a diferents partners i possibles inversors a fi d’intentar la seva implementació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: