Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els departaments de Cultura i Drets Socials també comencen a desplegar-se a la vegueria Penedès

El delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, ha presentat aquest dimarts els nous responsables dels departaments de Cultura i de Drets Socials al Penedès.

Romà Cano és el director dels serveis territorials de Cultura al Penedès, amb seu al Centre Àgora de Vilafranca. Lluïsa Nicolau coordinarà el desplegament del departament de Drets Socials a les comarques penedesenques, des del Vendrell. D’aquesta manera s’afegeixen a Educació i Territori, dirigits per Josep Maria Colomé i Raül Pérez, des de Vilanova i Igualada respectivament.

A partir de la tardor Educació començarà a incorporar els més de 80 treballadors que han de conformar els serveis territorials del Penedès i per aquest motiu es trasllada de Vilanova i cap el Vendrell. Amb aquest canvi, Empresa i Treball s’instal·larà a l’estiu a Vilanova, així com també el Departament d’Interior que ho farà a la tardor. Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a la tardor s’instal·laran a Vilafranca; i Salut a l’estiu a Igualada.

Alquézar explica que d’aquesta manera s’avança cap el desplegament total dels serveis territorials al Penedès

Amb l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat el 2023 també es va concretar la voluntat del Govern de desplegar la totalitat dels serveis territorials de dotze departaments, és a dir, tres per capital de comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: