Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 18 de la Tercera 2023/24

La relació d’equips participants inclouria Vilafranca i Vilassar, un cop s’ha aprovat l’ampliació dels grups de la categoria.

Un cop aprovada l’ampliació dels grups de Tercera els equips ja començen a fer-se una idea dels equips amb els quals es veuran les cares, un cop comenci la temporada al setembre. El grup català comptarà amb un bon grapat d’equips històrics que repassem tot seguit:

Es mantenen de la temporada passada Hospitalet, Montañesa, Tona, Rapitenca, San Cristóbal, Castelldefels, Pobla de Mafumet, Grama, Girona B, Peralada i Badalona. En aquesta nòmina s’inclouria també a Vilafranca i Vilassar, un cop aprovada l’ampliació de la Tercera Divisió.

Com a equips nouvinguts trobem a l’Olot i el Prat, provinents de Segona RFEF, i els tres que pugen des de Primera Catalana: Mollerussa, L’Escala i Reus Reddis, equip que compta amb Victor Oribe a les seves files.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: