Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca recupera Triguero i Boira per encetar una nova era, encapçalada per Manel Ortiz

El club presenta el nou projecte esportiu institucional. Apostar per jugadors i gent de la casa, rejuvenir i augmentar la massa social, noves línies mestres de l’entitat.

El FC Vilafranca vol tornar als orígens en l’inici d’una nova etapa al club. Aquest dijous s’ha presentat el nou projecte esportiu institucional del degà, que es posa en marxa aquest estiu. Encapçalat per Manel Ortiz, com a president, el club vol dotar de múscul a la seva nova junta, definint noves àrees dins la directiva. L’entitat també busca creixer a nivell social, i tot això passa per recuperar l’essència sobre el verd, amb la incorporació de dos mites com Santi Triguero i Gerard Boira, nous primer i segon entrenador.

A partir d’aquesta propera temporada 23/24 el club reformula el seu projecte: es fa una aposta ferma per jugadors i gent de la casa. Un bon exemple són Santi Triguero i Gerard Boira. Dues institucions, que sumen més de 400 partits disputats amb el ‘degà’, i que representen l’època daurada del club que tant estimen. Tot i l’incertesa sobre la categoria on jugaria l’equip, el nou tècnic tenia clar el seu destí.

Dins del nou organigrama, el club es dota de tres vicepresidències: l’econòmica, encapçalada per Joan Badell; la social, amb Lluís Montaner i l’esportiva, dirigida per Ramon Gutiérrez. Guti, parlava del projecte esportiu i del nou cos tècnic.

Durant la presentació del nou i ambiciós projecte institucional es van presentar un bon grapat de propostes que busquen fer créixer i rejuvenir la massa social, a través d’una potent campanya de socis, i recuperar l’identitat del club. A nivell de junta, Octavi Ripoll, serà responsable de l’àrea de coordinació; Pep Via, a l’àrea de planificació i estratègia; Pepe Fos, a secretaria i relacions federatives; i Joan Massanell, a la nova àrea de salut.

A hores d’ara el club treballa per aconseguir un nou patrocinador principal per la samarreta, i s’està negociant amb una important firma de roba esportiva que proveirà l’equip.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: