Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Torneig de l’Enxaneta treu múscul en la seva 41a edició

Èxit en la 41a edició d’un esdeveniment de referència al món de l’hoquei patins. Cap de setmana d’homenatges per a Pere Catasús i Litus Martínez, que abandonen les seves responsabilitats a la junta.

La Poliesportiva ha viscut un cap de setmana 100% d’hoquei patins amb el Torneig de l’Enxaneta. Satisfacció entre els organitzadors després d’una edició número 41 que ha tornat a demostrar la bona salut d’aquest tradicional torneig d’hoquei base que aplega les millors pedreres de l’hoquei patins català.

Diumenge es posava punt i final a 3 dies d’hoquei, que es tanquen amb la disputa de 54 partits de totes les categories, des d’escola fins a sèniors. Novament, dissabte a la tarda es va viure el moment àlgid de l’Enxaneta, amb la cerimònia de presentació. Enguany, l’acte va comptar amb la presència dels grups de xou del Club Patinatge Artístic Girona, campiones de Catalunya, Espanya i Europa. Les gironines van oferir un gran espectacle al públic que omplia la Poliesportiva.

L’any passat l’esdeveniment comptava amb la participació de l’Olot, 13 vegades campió del món de xous grans. Enguany s’ha repetit la fòrmula amb una altra actuació del màxim nivell.

A nivell competitiu el palmarès es tancava amb el Sant Cugat campió en categoria prebenjamí, l’Igualada en benjamí, el Barça en aleví i el Vilassar en infantil. Pel que fa a les categories en format de triangular, el Valls es va proclamar campió en prebenjamí bronze, Cubelles en FEM-13, el Vendrell en Juvenil, i el Vila-seca en júnior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: