Divendres, 29 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Patí 23/24 pren forma

El Patí 23/24 pren forma

Quan tot just comença el mes de juny, el Patí ja té feta la plantilla del curs vinent. Amb les arribades de Marc Gual, Sergi Torné i Roger Monserrat, el club vol tornar a lluitar per l’ascens.

En els darrers dies el Club Patí Vilafranca ha començat a fer oficials les renovacions dels jugadors que continuaran la temporada vinent. Després de les sortides, van anunciar-se les arribades, i ara torn pels jugadors que allarguen la seva estància a la capital del vi.

S’ha confirmat la continuïtat del porter Xus Fernández, home que serà clau el curs vinent amb l’objectiu de tornar a l’OKLliga. Alhora, tot apunta a la continuïtat de Pol Ferrer. Així es completaria la nòmina de porters.

També continuen a Vilafranca homes importants com el capità Joan Vázquez, Arnau Ribas, Roger Martí i Marc Palau.

En l’apartat de sortides, fa setmanes que s’anunciava l’adéu de Gabri Villares, després de cinc anys al club, i Manu Necchi. La setmana passada es feia pública també la sortida d’Arnau Güell: després de no gaudir de massa protagonisme aquesta temporada, el vilafranquí fitxa pel CP Vilanova. Tampoc continuen Pablo del Rio i Gerard de Sivatte, tots dos cedits pel Reus.

El club completa la plantilla amb tres fitxatges de molt nivell: Marc Gual, Sergi Torné i Roger Monserrat. Tres incorporacions que deixen clares les aspiracions de l’equip de cara al nou curs, que no seran altres que lluitar per l’ascens. Gual, llegenda de l’hoquei, està disputant les finals de la lliga italiana amb el Forte dei Marmi;Torné, amb àmplia experiència a l’OKLliga, arriba procedent del Monza; i Monserrat ve de protagonitzar una gran temporada al Rivas madrileny, que l’any que ve jugarà a l’OKLliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: