Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Unzué. L’últim equip del Juancar’ es projecta a Vilafranca

‘Unzué. L’últim equip del Juancar’ es projecta a Vilafranca

La Fundació Pinnae i el Cineclub Vilafranca projecten el documental ‘Unzué. L’últim equip del Juancar’ per recaptar fons en la lluita contra la malaltia ELA.

El documental ‘Unzué. L’últim equip del Juancar’ es presentarà a Vilafranca dijous 1 de juny en una sessió coorganitzada per la Fundació Pinnae i Cineclub Vilafranca. La sessió es farà a les 19.30h al Fòrum Berger Balaguer i comptarà amb la presència d’Ildefons Oliveras i Cisco Morell, co-protagonistes de la pel·lícula, així com d’un representant de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

El preu de l’entrada solidària serà de 4€ i els espectadors poden fer una aportació addicional si ho desitgen, que es destinarà a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i que lluita contra aquesta malaltia fomentant-ne també la investigació. El documental es projectarà també divendres 2 de juny, a les 21.30h a la Sala Zazie-Casal.

‘Unzué. L’últim equip del Juancar’ és un documental dirigit per Xavier Torres, Santi Padró i Jesús Muñoz i segueix el dia a dia de Juan Carlos Unzué durant dos anys i mig, des que el juny de 2020 exporter i exentrenador del Barça va fer públic el seu diagnòstic de la malaltia neurodegenerativa ELA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: