Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Casamayor diu adéu al Vilafranca

El porter, de 29 anys, abandona el club després de 4 temporades. El seu futur immediat passaria pel Santfeliuenc.

Aquest dimecres al migdia el FC Vilafranca ha fet oficial la baixa de Toni Casamayor per la propera temporada. El porter, de 29 anys, posa així punt final a la seva etapa al Vilafranca, on va arribar a l’estiu del 2019. Des d’aleshores han estat 4 temporades en què el ‘degà’ ha pogut gaudir d’un dels millor porters de la categoria. De fet, Casamayor, marxa amb el rècord d’imbatibilitat del club, de 734 minuts sense encaixar gol, aconseguit la temporada 21/22.

En aquestes 4 temporades, el porter ha estat peça clau, per exemple, en la temporada 20/21, quan l’equip aconseguia l’ascens a 2a RFEF, tot i que posteriorment l’acord de filiació amb el Lleida no ho va permetre.

Un cop finalitzada la temporada, Casamayor és la segona baixa segura de cara a la temporada vinent, sumada a la de Fran Illescas, que aquest passat cap de setmana debutava amb el Puerto de Motril, de la Primera Andalusa. Tot apunta al Santfeliuenc com el proper destí del porter. Seria una incorporació immediata, a un club on ja va militar entre 2016 i 2019. L’objectiu serà ajudar l’equip en aquestes últimes jornades restants a la Primera Catalana. El Santfeliuenc, en plena lluita per l’ascens, podria ser un dels rivals del Vilafranca la propera temporada a Superlliga Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: