Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic es juga l’ascens al Municipal contra el Sitges

Dissabte, a les 17:30h, Atlètic Vilafranca i Sitges es veuen les cares al Municipal en la penúltima jornada del playoff d’ascens a Primera Catalana.

Atlètic Vilafranca i Sitges es veuen les cares aquest dissabte a partir de les 17:30h al Municipal, en un partit absolutament decisiu en la lluita per l’ascens a Primera Catalana. Serà el penúltim partit de la temporada per tots dos, en un playoff d’ascens que arribarà al punt i final la setmana que ve.

A hores d’ara màxima igualtat al grup d’ascens. A dues jornades pel final, els sis equips que el composen tenen opcions matemàtiques de pujar de categoria. Els vilafranquins depenen d’ells mateixos per aconseguir l’objectiu, però tot passa per guanyar aquest cap de setmana.

En els precedents d’aquesta temporada, derrota per 0-3 i victòria per 0-4 contra els garrafencs, en dos partits disputats durant la lliga regular. En l’únic enfrontament creuat durant el playoff, empat a 0 a Aiguadolç.

En aquest playoff, els vilafranquins han aconseguit sumar 12 punts de 24 possibles, mentre el Sitges només n’ha sumat 8. La bona notícia és la gran ratxa en aquesta post-temporada pels de Parxi Atsarà com a locals, amb 3 victòries i un empat. Unes dades que permeten ser optimistes davant un partit crucial.

L’Atlètic buscarà finalitzar la jornada entre els tres primers i, qui sap, si primers de grup. Abans de començar la jornada, l’equip és quart, a 3 punts del Sitges, que és líder.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: