Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic encara els últims cinc partits del playoff instal·lat en posicions d’ascens a Primera

En cas de finalitzar el playoff en una de les tres primeres posicions, l’equip pujarà a la Primera Catalana. Per davant, 5 jornades.

Aquest passat dissabte l’Atlètic Vilafranca arribava a l’equador del playoff d’ascens a la Primera Catalana, i ho feia amb una treballada victòria per 2-1 davant el Cubelles. Triomf que va permetre l’equip de Parxi Atsarà tancar la primera volta de la post-temporada en tercera posició del grup d’ascens. Si la lliga acabès avui, l’equip pujaria directe.

Ara mateix, màxima igualtat a la taula: Sitges líder amb 51 punts; Gornal, amb 49; Atlètic i Cubelles, amb 47; Sant Ildefons, 44, i Sporting Gavà, 42.

El repte és seguir amb la bona ratxa. Els chiquilineros encadenen quatre partits sense perdre. Aquest dissabte començarà la segona volta del playoff. Després d’assolir l’objectiu d’una de les tres primeres posicions de grup, ara toca rematar-ho.

Dissabte, a les 17:45h, els vilafranquins encetaran la segona volta amb partit al Municipal, davant l’Sporting Gavà. L’Atlètic, a cinc partits de l’ascens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: