Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 41a edició de l’Enxaneta comptarà amb la participació del Merignac i el CPA Girona

Del 9 a l’11 de juny, la Poliesportiva acollirà la 41a Enxaneta. Hi participaran les millors pedreres del país. El Girona (campió d’Europa), realitzarà una exhibició de patinatge artístic el dia 10.

El cap de setmana del 9 a l’11 de juny tindrà lloc la 41a edició del Torneig d’Hoquei Base L’Enxaneta, organitzat pel Club Patí Sant Ramon. Torna enguany, amb més força que mai, «el millor torneig d’hoquei base del món». Aquestes paraules de l’expresident de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, van ressonar al llarg de la presentació d’aquest dimarts al vespre. Ramon Basiana perdia la vida fa prop de dos anys.

Seran 3 dies d’hoquei patins de totes les categories des d’escola fins a sènior i veterans. També en prendran part equips prebenjamins, benjamins, FEM-13, aleví, infantil, juvenil i júnior. Com sempre estaran presents les millors pedreres de Catalunya i també de la comarca, amb la visita de l’equip francès del Merignac. L’acció arrencarà divendres 9 de juny a les 18:30h. Aquell mateix dia tindrà lloc el tradicional partit de veterans.

Durant la tradicional cerimònia presentació del dissabte 10 de juny a la tarda, enguany hi haurà una exhibició de patinatge artístic per part del Girona, actuals campiones de Catalunya, Espanya i Europa.

Pel que fa a la roda de premsa de dimarts, va ser un acte marcat també per l’adéu de Pere Catasús, que deixarà la presidència del club en els propers mesos. Catasús agraia la tasca de tots aquells que han fet possible el torneig des dels inicis. Un torneig que, a més, no cobra cap tipus d’inscripció als participants.

A banda del president del Sant Ramon, també s’acomiadava Anna Doblas, que diu adéu a la regidoria d’esports, després dels comicis del passat 28 de maig.

Tot a punt per una nova edició del Torneig de l’Enxaneta, torneig que al llarg d’aquestes darreres dècades ha vist passar a alguns dels millors jugadors d’hoquei de l’actualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: